Navzdory všem vládním usnesením a opatřením dále vyrábíme a expedujeme v podobném rozsahu jako před vyhlášením nouze. Řada našich zaměstnanců má doma malé děti a takový výpadek příjmů by citelně pocítili. Vyšli jsme jim maximálně vstříc a udělali jsme plán na krizové období.

 

Asi nejtěžsím rozhodnutím bylo zavření veřejného bufetu v areálu naší společnosti. Vzhledem k množství strávníků a nemožnosti dodržení nařízení vlády, to bylo jediné východisko pro udržení situace. Naši zaměstnanci si tak nosí jídlo z domova. K dispozici mají zázemí, kde se mohou v klidu najíst. Bohužel tím odpadá možnost občerstvení i pro řidiče, kteří k nám jezdí.

 

Vzhledem k tomu, že hodně našich zaměstnanců má děti školou, nebo školkou povinné, umožnili jsme jim vyměnit si směny dle jejich potřeb. Výroba jede bez přerušení dál, stejně jako expedice ze skladu. Bohužel se řada našich odběratelů ocitla v situaci, kdy museli omezit provoz a nebo mají obavy si pro trubky někoho poslat. Nemusí. Jak jsme již psali v předešlém článku. Máme bezpečná opatření pro všechny, kteří navštíví náš areál.

 

Naše provozní doba zůstala, navzdory všemu, stejná. Zboží si naši zákazníci mohou vyzvednout od 7:30 do 14:30. Po dohodě je možno domluvit se skladníky i to, že tady některý chvíli déle počká.

 

Nezbývá než doufat, že se situace brzy uklidní.